Reviews

Hoe anderen de shoot voor het goede doel met mij hebben ervaren.

Monique & Destiny

Ik vind het best spannend, een fotoshoot… Ga ik me wel op mijn gemak voelen? Is de fotograaf lief voor mijn paard? Kom ik er zelf wel een beetje leuk op te staan? Respecteert de fotograaf mijn visie op paardenwelzijn wel, en begrijpt ze dat ik niet blij word van paarden die stress laten zien?

Best wat drempels voor mij dus… Maar ik vond de actie van Mariska te gaaf om deze kans niet te grijpen. Voor zo’n leuke prijs een shoot boeken, en dan ook nog een goed doel ondersteunen – dat was wat mij betreft een gevalletje ‘als ik het nu niet doe, wanneer dan wel?’.

Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om die afspraak toch te maken, want die twijfels waren nergens voor nodig. De shoot wat heel gezellig en ontspannen, en het resultaat heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen.

Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s, die mij en Destiny laten zien zoals we zijn. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik een uitgebreide selectie kreeg van Mariska. Ik post veel op social media, dus het is erg handig voor mij om een flinke beeldbank te hebben. Bij veel fotografen krijg je maar een beperkte selectie, maar Mariska heeft me een flinke voorraad toegestuurd. Echt heel blij mee, dus ik ga zeker nog eens vaker zo’n fijne shoot boeken.

Het is de investering echt méér dan waard, en dat je er ook nog eens een goed dierendoel mee steunt is natuurlijk de kers op de taart.

Een greep uit de foto's van hun shoot

Let op: foto's zijn verkleind om de website snel te houden, de foto's hebben daarmee iets van hun kwaliteit verloren. De echte foto's zijn van scherpe kwaliteit.

Michelle & Sam

Ik wilde al een langere tijd foto’s hebben van mijn paard en toen ik Mariska’s aanbod voorbij zag komen waar de opbrengst naar het goede doel zou gaan, was ik om!

Ik vond Mariska’s eigen foto’s van haar dieren altijd zo scherp en mooi dat ik wist dat ik bij haar moest zijn. De afspraak was zo gemaakt en bij aankomst had Mariska allemaal attributen bij om de interesse te wekken van mijn paard. Ideaal want ik had daar zelf echt niet aan gedacht!

Mariska is een hele lieve, zachtaardige vrouw die je op je gemak laat voelen voor de lens! Ook alle begrip en geduld werd getoond voor mijn paard toen hij het wat spannend vond om zijn vriendjes achter te laten. Mariska neemt echt de tijd en de foto’s zijn onwijs mooi geworden!

De foto’s waren ook echt mega snel klaar, ook dat is een leuk feitje hihi. Ik gebruik ze ook voor mijn bedrijf en natuurlijk komt er ook eentje aan de muur in mijn woonkamer te hangen!

Dierenfocus is echt een aanrader als je mooie foto’s van je dier wilt én daarbij ook een goed doel wilt steunen! ❤️

Een greep uit de foto's van hun shoot

Let op: foto's zijn verkleind om de website snel te houden, de foto's hebben daarmee iets van hun kwaliteit verloren. De echte foto's zijn van scherpe kwaliteit.